opc_loader
Buitenland

Wereld van Zeewier verzendt ook naar het buitenland. Voor bestellingen minder dan € 50,00 wordt € 10,00 verzendkosten in rekening gebracht, daarboven € 8,50, vanaf  €100,- zonder kosten. 

Gratis verzenden

 Wij verzenden vanaf € 35,00 gratis door heel Nederland

Promotie
24,95
Nuttige links voor

Informatie over zeewier: 

www.zeewierwijzer.nl

Informatie over recepten met zeewier: 

www.receptenmetzeewier.nl

Informatie over zeekraal:

www.zeekraalwijzer.nl

Zeeuws zeewier: 

www.seaweedharvestholland.nl

Groothandels en winkels: 

www.yourwell.nl

Gastenboek
Marie 
gisteren een lekkere vegan burger gemaakt...
John van Grevenbroek 
Net mijn bestelling ontvangen, daar mogen...

Groene algen multi 120 caps

Artikelnr: 2503

De Groene algen multi bevat naast vitaminen en mineralen, ook essentiële aminozuren, sporenelementen, enzymen en gezonde vetten (waaronder omega 3-vetzuren). Daarmee onderscheidt de groene multi zich van gangbare multi's.

28,95
Dit product is momenteel niet leverbaar

De Groene algen multi bestaat alleen uit alg (nannochloropsis gaditana),  Deze groene multi is zogenoemde ‘wholefood’: er is niets aan toegevoegd en niets uitgehaald. Dit betekent dat het natuurlijke evenwicht tussen alle voedingsstoffen intact is gebleven en dat het de grootste overeenkomsten heeft met ons dagelijkse voedsel. Maar let op: een supplement kan NOOIT een vervanging zijn van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingredienten: 100% marine phytoplankton (Nannochloropsis gaditana) 500 mg, veganistische capsule (HPMC).

Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Consumeer vóór de ‘tenminste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat. Eenmaal geopend in een luchtdichte verpakking bewaren.

Gebruik: 4-6 capsules per dag, tijdens of na de maaltijd innemen met water. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik (bij auto-immuunziekten van de schildklier) en chronische ziekten. Gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.

Normale multivitaminepreparaten zijn vaak een combinatie van - veelal synthetische - vitaminen, mineralen en sporenelementen, soms aangevuld met wat kruiden en/of antioxidanten. Deze groene multi bestaat voor 100% uit de alg ‘marine fytoplankton’. Deze alg staat aan de basis van de voedselketen en wordt ook wel ‘oerbron van alle leven’ genoemd. De alg wordt gekweekt in 100.000 jaar oud zeewater (uit een bron) in afgesloten bassins aan de oevers van de Oostvaardersplassen in Flevoland. Derhalve bevat het water (en dus ook de algen) geen verontreiniging uit de zee.

Deze groene multi bevat veel meer voedingsstoffen dan een gangbare multi, namelijk: essentiële aminozuren, vitaminen, mineralen, sporenelementen, enzymen, extra vezels, gezonde vetten en fosfolipiden. Ook is het een prima bron van jodium.De Groene algen multi bevat ook chlorofyl, de groene blad- kleurstof die planten het leven geeft. “Alle leven komt uit de zee”, zo luidt een oud gezegde. Dat komt doordat zonlicht zorgt voor de aanmaak van fytoplankton en plankton verantwoordelijk is voor 70% van alle zuur- stof op aarde. De alg levert o.a. ijzer, mangaan, jodium en omega 3. Dit zijn slechts 4 van de vele elementen die de Groene algen multi bevat.

Zo compleet, dat is uniek voor een multi.

Groene algen multi 120 caps heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Nieuwe producten
31,75 25,00
5,95 4,95
Laatst bekeken items