opc_loader
Grootste assortiment Europees zeewier
Biologisch gecertificeerd
Gratis verzending in NL vanaf 35,- 
Levering in de hele EU

Alcoholvrije Sea gin 25 cl

Artikelnr: 2441

Alcoholvrije gin met zeewier en zeekraal

22,95
  • Grootste assortiment Europees zeewier
  • Biologisch gecertificeerd
  • Gratis verzending vanaf 35,- in NL
  • Levering in de hele EU

Sea Arch is geïnspireerd door de zee aan de zuidwestkust van Engeland. Het komt dus niet als een verrassing dat ze met hun botanicals de smaak van de zee hebben gevangen.

De zeekelp, jeneverbessen, cardamom, engelwortel, komkommer, grapefruit en bloedsinaasappel zorgen voor een heldere, frisse en levendige smaak. Elke botanical wordt individueel gedistilleerd, waarna de alcohol wordt verwijderd om een pure smaak achter te laten.

ZEEKELP, Laminaria digita groeit als woud onder het water. Het geeft aan Sea Arch dat onderscheidend tintje van de zee. JENEVERBESSEN, de typische smaak van gin wordt geleverd door intense, droge, pijnboomachtige smakende jeneverbessen. KARDEMOM, complexe, kruidige kardemom wordt al sinds de Vikingen over onze zeeën vervoerd. Het brengt de citrusaroma's naar voren. ENGELWORTEL, een beetje bitter en een beetje kruidig. De engelwortel zorgt voor de kenmerkende smaak van Gin. KOMKOMMER, fris, smaakvol en vers - een bescheiden, maar toch belangrijk ingrediënt. GRAPEFRUIT, net als zonneschijn en geluk kan pompelmoes je verrassen. Het is zowel zuur als zoet, gedurfd en zacht. BLOEDSINAASAPPEL, de vreugde van een diepe, rode sinaasappel. Het ruikt en smaakt als een vleugje hemel, zo spannend als een dag op zee, zo troostend als warm zand onder je voeten.

Alcoholvrije Sea gin 25 cl heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Alcoholvrije Sea gin 25 cl


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items