opc_loader
Gratis verzenden

 Wij verzenden vanaf € 35,00 gratis door heel Nederland

Buitenland

Wereld van Zeewier verzendt ook naar het buitenland. Voor bestellingen minder dan € 50,00 wordt € 10,00 verzendkosten in rekening gebracht, daarboven € 8,50, vanaf  €100,- zonder kosten. 

Promotie

Alcoholvrije Sea Rose & Tonic gin 250 ml

Artikelnr: 2443

Alcoholvrije Sea Rose & Tonic gin met zeewier en zeekraal

3,50

Het grootste aanbod zeewier producten in de Benelux

Het grootste aanbod zeewier producten in de Benelux

Sea Arch is geïnspireerd door de zee aan de zuidwestkust van Engeland. Het komt dus niet als een verrassing dat ze met hun botanicals de smaak van de zee hebben gevangen.

De zeekelp, jeneverbessen, cardamom, engelwortel, komkommer, grapefruit en bloedsinaasappel zorgen voor een heldere, frisse en levendige smaak. Elke botanical wordt individueel gedistilleerd, waarna de alcohol wordt verwijderd om een pure smaak achter te laten.

ZEEKELP, Laminaria digita groeit als woud onder het water. Het geeft aan Sea Arch dat onderscheidend tintje van de zee. JENEVERBESSEN, de typische smaak van gin wordt geleverd door intense, droge, pijnboomachtige smakende jeneverbessen. KARDEMOM, complexe, kruidige kardemom wordt al sinds de Vikingen over onze zeeën vervoerd. Het brengt de citrusaroma's naar voren. ENGELWORTEL, een beetje bitter en een beetje kruidig. De engelwortel zorgt voor de kenmerkende smaak van Gin. KOMKOMMER, fris, smaakvol en vers - een bescheiden, maar toch belangrijk ingrediënt. GRAPEFRUIT, net als zonneschijn en geluk kan pompelmoes je verrassen. Het is zowel zuur als zoet, gedurfd en zacht. BLOEDSINAASAPPEL, de vreugde van een diepe, rode sinaasappel. Het ruikt en smaakt als een vleugje hemel, zo spannend als een dag op zee, zo troostend als warm zand onder je voeten.

Alcoholvrije Sea Rose & Tonic gin 250 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Alcoholvrije Sea Rose & Tonic gin 250 ml


Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Folder aanvragen

Vraag hier een digitale folder aan en ontvang 15% korting bij de eerstvolgende aankoop

Nuttige links voor
  • Informatie over zeewier: 

www.zeewierwijzer.nl

  • Informatie over recepten met zeewier: 

www.receptenmetzeewier.nl

  • Informatie over zeekraal:

www.zeekraalwijzer.nl

  • Groothandels en winkels: 

www.yourwell.nl

  • Zeewier community:

www.northseafarmers.org