opc_loader
Gratis verzenden

 Wij verzenden vanaf € 35,00 gratis door heel Nederland

Buitenland

Wereld van Zeewier verzendt ook naar het buitenland. Voor bestellingen minder dan € 50,00 wordt € 10,00 verzendkosten in rekening gebracht, daarboven € 8,50, vanaf  €100,- zonder kosten. 

Promotie
24,95
Nuttige links voor

Informatie over zeewier: 

www.zeewierwijzer.nl

Informatie over recepten met zeewier: 

www.receptenmetzeewier.nl

Informatie over zeekraal:

www.zeekraalwijzer.nl

Zeeuws zeewier: 

www.seaweedharvestholland.nl

Groothandels en winkels: 

www.yourwell.nl

Gastenboek
Marie 
gisteren een lekkere vegan burger gemaakt...
John van Grevenbroek 
Net mijn bestelling ontvangen, daar mogen...

Blaaswier met munt 50 g

Artikelnr: 4102

Blaaswier met Munt Thee is een gezonde thee van Sea Tea op basis van zeewier (50% blaaswier) en munt. Deze thee wordt vervaardigd met Nederlands zeewier uit de Oosterschelde.

Zeewier is in de Aziatische landen al helemaal ingeburgerd in het voedingspatroon. Wij zijn ervan overtuigd dat zeewier een zeer goede toevoeging is voor onze dagelijkse voedselinname.

5,50
Dit product is momenteel niet leverbaar

Zeewier heeft van zichzelf veel goede eigenschappen, waaronder ijzer, mineralen en is een bron van jodium. Dat laatste is zeker fijn omdat veel mensen daar een tekort aan hebben. 

Het Sea-Tea team heeft de keuze gemaakt om zeewier uit de Oosterschelde als basis te gebruiken (gemiddeld 51%) en verdere bekende thee soorten en kruiden toe te voegen om zo een geheel nieuwe, heerlijke en gezonde thee samen te stellen. De Oosterschelde staat bekend als een van de schoonste wateren van Nederland, vandaar dat wij ervoor kiezen om hier ons zeewier te halen.

Wij geloven dat Zeewier de toekomst heeft. Zeewier is gezond en zit bordenvol mineralen en gezonde voedingsstoffen, het is heerlijk om te eten en te drinken heeft ook een zeer duurzaam karakter. Wist u dat Zeewier Co2 opneemt en fungeert als de longen van de aarde.

Bereiding: Gebruik per kop twee gram thee. Laat de thee 5 minuten trekken in water van 80 graden. Drink de thee niet te warm, zo komen de smaken beter uit. Wist u dat zeewier niet alleen heel lekker is, maar ook nog eens heel goed voor uw lichaam? Zeewier zit boordevol vitamines (waaronder A, B1, B2, B12 en K) en mineralen, meer dan in welk ander voedsel dan ook. Daarnaast  is zeewier een natuurlijke bron van jodium, calcium, ijzer en magnesium. Zeewier ondersteunt de gewichtsregulering. 

Er zijn vijf varianten met zeewier met allemaal een zeer unieke smaak en zijn geschikt als detox thee. Ons advies: drink 3 kopjes per dag voor het beste resultaat.

Note!: heeft u schildklier problemen? Contacteer dan eerst uw arts in verband met het hoge jodium gehalte. Dit product kan sporen van schelp- of schaaldieren bevatten

Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘tenminste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.

Blaaswier met munt 50 g heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items