opc_loader
Gratis verzenden

 Wij verzenden vanaf € 35,00 gratis door heel Nederland

Buitenland

Wereld van Zeewier verzendt ook naar het buitenland. Voor bestellingen minder dan € 50,00 wordt € 10,00 verzendkosten in rekening gebracht, daarboven € 8,50, vanaf  €100,- zonder kosten. 

Gastenboek
John van Grevenbroek 
Net mijn bestelling ontvangen, daar mogen...
Anne Geerts-Adams 
Super! Weer helemaal blij hoor. Vanavond...

Goede Doel Chocolade reep met zeewier 100 g

Artikelnr: 2016

Chocolade zeewier reep (105 gram), een lekker tussendoortje met ingredienten die elkaar goed aanvullen en heerlijk combineren. Deze chocolade steunt een goed doel!

4,99
x

Aangenaam, wij zijn de Chocolate Lovers en wij maken mensen blij met chocolade en een stichting die is opgericht door tien vrienden, die in de loop der tijd een hoop narigheid meemaakten. Zij wilden dat verdriet omvormen tot een kracht. En lotgenoten helpen door iets simpels en lekkers als chocola.

In 2018 bestaan we alweer vijf jaar. Een periode waarin we met een enthousiast team van 50 vrijwilligers en chocoholics vele goede doelen hebben gesteund. Voor de komende vijf jaar willen we bouwen aan onze ultieme droom: het creeeren van een magische zorgplek in Zeeland. Daar gaan we families met zieke kinderen een droomvakantie bezorgen. In de Wiitte Wonka vakantievilla op het mooie Zeeuwse platteland. 

Stel je eens voor: een groene tovertuin met dieren en een speeltuin. In Nieuw- en Sint Joosland, vlakbij bos en strand en fijne winkelsteden als Middelburg en Vlissingen. Door een paarse hoge hoed ga je de vakantievilla binnen. Daar zijn appartementen die helemaal toegerust zijn op het verlenen van medische zorg. De kamers liggen rondom een centrale hal waar kinderen veilig kunnen verblijven. Hier organiseren we ook spelletjes en workshops. Ouders kunnen even op adem komen in een luie stoel of in de bar. Ze kunnen samen koken of genieten in het restaurant, waar dieetwensen geen probleem zijn, maar eten vooral ook leuk is. 

Het gehele complex is ziekenhuisbed-vriendelijk maar lijkt totaal niet op een medische omgeving. Er zijn limonadefonteinen, geheime passages en zelfs een chocolade zwembad. Een toverplek voor kinderen, een rustige haven voor de familie. Samen met een kleine groep lotgenoten kunnen ouders een week echt ontspannen en op adem komen. Geheel ontzorgd en verzorgd: In de weekenden kunnen toeristen de appartementen huren, zodat het verblijf voor zorgfamilies kosteloos blijft. 

Deelt u onze droom en helpt u mee? Zodat de families die dit het hardste nodig hebben lekker samen kunnen zijn om te genieten van een gastvrije Zeeuwse vakantie.

Ingrediënten: 
Cacaomassa 54,5%, suiker, cacaoboter, gedroogd zeewier, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma

Voedingswaarde per 100 gram
Energie: 546 kCal / 2.284 kJ

Vetten: 35,9g 
  waarvan verzadigde vetten: 22,5 g 
Koolhydraten 46,2g
  waarvan suikers 44 g      
Eiwitten 5 g
Zout 0,015 g

Goede Doel Chocolade reep met zeewier 100 g

Smaak is zeer goed. Geen echte zeewiersmaak maar net een zilte toets aan de chocola
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items