Ingrediënten: water,kelp alginaat, biologische kurkuma en zout.
Herkomst: Duitsland
De noedels zijn gemaakt van water, kelp alginaat en toegevoegde biologische kurkuma. 100% veganistisch en raw. Netto uitlek gewicht: 250 g.
Wist je dat Iedereen die door een koolhydraatarm dieet geen pasta of noedels wil, kan of mag eten, met deze noedels uit kelp eindelijk zonder schuldgevoel kan genieten van heerlijke past/bami-achtige gerechten zonder koolhydraten, vet, suiker en gluten. De toegevoegde kurkuma zorgt voor een gezonde spijsvertering en helpt maag-darmklachten te verlichten. Kurkuma helpt bij de vertering van vetten. Het voorkomt winderigheid en een opgeblazen gevoel.
Smaak: Je proeft, licht, de smaak van kurkuma.
Gebruik: Giet de biologische kurkuma noedels af in een zeef en spoel ze kort af onder stromend water. Lekker om te roerbakken met Oosterse groenten, ei ,vlees, vis, garnalen, tofu, tempeh of als vermicelli in de noedelsoep. Te gebruiken i.p.v. bijvoorbeeld bami en/of deegnoedels. Voeg als laatste de noedels toe en verwarm ze ongeveer 2 minuten mee.
Rijk aan sporenelementen, zoals calcium en ijzer.
Kijk hier hoe kelp noedels worden gemaakt.
Recept: biologische noedels met kelp en kurkuma
AANVULLENDE INFORMATIE / ALLERGENEN
Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Na openen in water maximaal 2 dagen houdbaar.
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE | PER 100 G |
Energie (kj / kcal) | 10 / 39 |
Vetten (g) | < 0,5 |
waarvan verzadigde vetzuren (g) | < 0,1 |
Koolhydraten (g) | < 0,72 |
waarvan suikers (g) | < 0,1 |
Zout (g) | 0,67 |