opc_loader
Gebruik                                                         ​      
Gratis verzenden

 Wij verzenden vanaf € 35,00 gratis door heel Nederland

Buitenland

Wereld van Zeewier verzendt ook naar het buitenland. Voor bestellingen minder dan € 50,00 wordt € 10,00 verzendkosten in rekening gebracht, daarboven € 8,50, vanaf  €100,- zonder kosten. 

Nuttige links voor
  • Informatie over zeewier: 

www.zeewierwijzer.nl

  • Informatie over recepten met zeewier: 

www.receptenmetzeewier.nl

  • Informatie over zeekraal:

www.zeekraalwijzer.nl

  • Groothandels en winkels: 

www.yourwell.nl

  • Zeewier community:

www.northseafarmers.org

Snufje zilt BIO 30 g

Artikelnr: 2413

Snufje zilt is  Nederlandse zeebanaan met zeesla, een zeewier geteeld op Texel, met een truffelachtige smaak, een mild zeewier om voor ieder gerecht te gebruiken. 

6,95

Snufje zilt met Zeebanaan en Truffel Zeesla, beide geteelt op Texel,  heeft zijn truffelsmaak te danken heeft aan de hoogwaardige kwaliteit en speciale droogmethode. Je kunt het eindeloos gebruiken in alle recepten waar je anders zout voor zou gebruiken, maar ook om een zilte smaak te geven. Van soepen tot visgerechten en van salades tot een omelet. Van een bouillon tot een Aziatisch gerecht en van een wrap tot in een pastagerecht.

Er wordt gebruik gemaakt van vers zilt bronwater en een nieuwe koude droogmethode. Met deze unieke droogmethode wordt er op een zeer lage temperatuur gedroogd, waardoor de natuurlijke spoorelementen en mineralen in het product blijven. Dit levert een uniek en smakelijk product op met een zilte, truffelachtige smaak.

Herkomst: Nederland, Texel

Ingrediënten: Gedroogd zeewier Zeesla (Ulva Lactuca), Zeebanaan

Algemeen: de aanbevolen dosering zeewier is ongeveer 5 gram zeewier per dag.

AANVULLENDE INFORMATIE / ALLERGENEN

Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘tenminste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat. 

Het zeewier kan sporen van week-, schaaldieren en vis bevatten en kan kleine natuurlijke materialen uit zee bevatten. De witte kleur die kan verschijnen op het zeewier is afkomstig van het zout in het zeewier en zorgt voor een natuurlijke conservering.

Snufje zilt BIO 30 g heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Folder aanvragen

Vraag hier een digitale folder aan en ontvang 15% korting bij de eerstvolgende aankoop