Dit product is vervangen door: 3-Zeewierenmix van Porto Muinos
Visserssalade (ook wel zeepeterselie genoemd) is een biologische smaakmaker met vlokken dulse, zeesla en nori zeewier. Arm aan natrium, rijk aan kleur en smaak!
Ingredienten: 100% gedroogd zeewier* (dulse/Palmaria palmate, zeesla/Ulva lactuca, nori/Porphyra, in wisselende samenstelling afhankelijk van het seizoen). * van biologische herkomst.
Gebruik
Deze smaakmaker is te gebruiken over vis, schaaldieren en vlees, soepen, sauzen, salades, ei-gerechten en gebakken aardappelen. Om de goede eigenschappen te bewaren niet koken.
Algemeen: de aanbevolen dosering is ongeveer 5 gram zeewier per dag.
AANVULLENDE INFORMATIE / ALLERGENEN
Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘tenminste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.
Het zeewier kan sporen van week-, schaaldieren en vis bevatten en kan kleine natuurlijke materialen uit zee bevatten. De witte kleur die kan verschijnen op het zeewier is afkomstig van het zout in het zeewier en zorgt voor een natuurlijke conservering.
VOEDINGSWAARDEN PER 100 gram |
Energie | 221 Kcal / 925 KJ |
Vetten
waarvan verzadigd | 1,5 g
0,3 g |
Eiwitten | 17 g |
Koolhydraten
waarvan suikers | 18 g
4,9 g |
Vezels | 31 g |
Eiwitten | 17 g |
Zout | 3,5 g |