opc_loader
Gratis verzenden

 Wij verzenden vanaf € 35,00 gratis door heel Nederland

Buitenland

Wereld van Zeewier verzendt ook naar het buitenland. Voor bestellingen minder dan € 50,00 wordt € 10,00 verzendkosten in rekening gebracht, daarboven € 8,50, vanaf  €100,- zonder kosten. 

Promotie
24,95
Gastenboek
John van Grevenbroek 
Net mijn bestelling ontvangen, daar mogen...
Anne Geerts-Adams 
Super! Weer helemaal blij hoor. Vanavond...

Zeezout Zeeland 95 g

Artikelnr: 4009
Zilte Oogst

Zeezout Zeeland een heerlijke smaakmaker op basis van van grof zeezout, specerijen (koriander), Zeeuws zeewier en paprika.

4,75
x

Zilte Oogst Zeezout Zeeland is een heerlijke smaakmaker op basis van grof zeezout en Zeeuwse ingredienten: Zeewier, koriander en paprika. Lekker o.a. als dipper met olijfolie, of over vis- en grillgerechten.In handig strooimolentje met een inhoud van 95 gram.

Ingredienten: Grof zeezout, specerijen (koriander), zeewier (knotswier, blaaswier en zee-eik) en paprika.

Zeezout Zeeland kan sporen van schaaldieren bevatten.

Zeezout Zeeland is een product van Spennekot. Alle zeewier gebruikt in de producten is afkomstig uit de Oosterschelde, een van de schoonste wateren van Europa. Vanzelfsprekend zijn alle producten puur natuur en geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmatige toevoegingen. Met deze Zilte Oogst productlijn wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de Nederlandse keuken: koken met Zeeuws zeewier. Probeer ook eens het Zilt zout, Zeeuws bessenwier of Chutney met zeewier.

Zeezout Zeeland 95 g heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items