opc_loader
Grootste assortiment Europees zeewier
Biologisch gecertificeerd
Gratis verzending in NL vanaf 35,- 
Levering in de hele EU

Marine collageen, hyaluron zuur & royal kombu 60 caps

Artikelnr: 2508

Marine collageen, acerola bes, hyaluron zuur & royal kombu (suikerwier) voor sterke botten, huid en tanden. Rijk aan jodium en vitamine C,

29,95
  • Grootste assortiment Europees zeewier
  • Biologisch gecertificeerd
  • Gratis verzending vanaf 35,- in NL
  • Levering in de hele EU

Biologisch voedingssupplement met  een mix van zeecollageen, zeewier, hyaluronzuur en acerola bes. Rijk aan jodium en vitamine C. 

Natuurlijk voorkomend hyaluronzuur en vitamine C werken in harmonie in het lichaam om de elasticiteit van de huid te behouden, weefsels en gewrichten soepel te houden en de gezondheid van de botten te ondersteunen.  Het supplement is rijk aan vitamine C uit de acerola bes en jodium uit zeewier. Jodium is een mineraal dat betrokken is bij veel processen in het lichaam. Jodium ondersteunt onder andere de functie van de schildklier, het metabolisme en het zenuwstelsel en draagt bij aan een gezonde huid. 

Ingredienten: 380 mg zeecollageen (uit VIS),  60 mg acerolabes*, 50 mg hyaluronzuur, 10 mg suikerwier/royal kombu (Saccharina latissima)*, capsule van plantaardige cellulose (HPMC). *Biologisch 

Herkomst: Verenigd Koninkrijk

Het Marine Collagen-supplement draagt bij aan het optimaal funtioneren van de huid, tanden en tandvlees, botten en kraakbeen en bloed. En het beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

Inhoud: 60 capsules per pot. Elke portie (2 capsules) bevat  89 µg jodium (59% RI) en 30 mg vitamine C (38% RI) RI=Referentie Inname

Dosering: 2 capsules per dag met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Veiligheid: Deze capsules zijn veilig te gebruiken in de aangegeven dosering. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en volwassenen tijdens borstvoeding/lactatie. Raadpleeg bij ziekte of medicijngebruik een deskundige voor gebruik.

Voor iedereen die het goede van zeewier wil benutten, maar puur zeewier niet in de dagelijkse voedingspraktijk kan of wil toepassen?

AANVULLENDE INFORMATIE / ALLERGENEN

Bevat VIS. Kan sporen van WEEK- en SCHAALDIEREN bevatten.

Bevat géén: suiker, gluten, gist, lactose, soja en kleur-, geur- of smaakstoffen. NON-GMO. Met de hand geoogste biologische zeewieren. Capsule van plantaardige cellulose.

Bewaren:  op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: