Wat is het?
Biologische fusilli pasta gemaakt van kikkererwtenmeel en nori zeewier. Vegan en glutenvrij.
Het zeewier in de pasta zorgt niet alleen voor extra smaak maar ook voor een gezondheidsboost.
Rijk aan nutriënten: Bron van vezels, rijk aan eiwitten en jodium, bron van magnesium, ijzer en zink.
Gebruiksaanwijzing:
Kook 4-5 min. in water (optioneel: met een snufje zout), water afgieten en verwerken in gerecht.
Ingrediënten:
Kikkererwtenmeel* (89%), gedroogd nori zeewier* (Porphyra spp).
* = van biologische oorsprong
Allergenen:
Kan sporen bevatten van vis, week- en schaaldieren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g:
Energie - 1488 KJ / 353
Vetten - 5,3 g
waarvan verzadigd - 1 g
Koolhydraten - 48 g
waarvan verzadigd - 2,8 g
Vezels - 10 g
Eiwit - 23 g
Zout - 0,3 g