Delicatessen
39 Artikelen
Porto-Muiños
Salade van drie zeewieren (wakame, kombu en zeespaghetti), aangemaakt met olie en sojasaus en in een glazen pot. Galicisch (Spaans) zeewier met een Japanse touch. Nettogewicht 160 g. Ingrediënten : Zeewier* 65% (Zeespaghetti, wakame, kombu), extra virgin olijfolie*, zonnebloemolie*, SOJA saus* (water, SOJA*, TARWE*, zeezout en kohi), SESAM en...
Porto-Muiños
Salade met drie soorten zeewier (wakame, kombu en zeespaghetti) met olijfolie. Zeewier uit Galicië op smaak gebracht met een Japanse touch. Ingrediënten: Zeewier* 65% (Zeespaghetti, wakame, kombu), extra virgin olijf olie*, zonnebloemolie* en zeezout. *uit biologische productie. Het zeewier kan sporen van WEEK-, SCHAALDIEREN EN VIS en kleine natuu...
De textuur van biologisch codium is sponsachtig, elastisch en fluweelzacht, heel karakteristiek. Ingrediënten: codium* (Codium spp.), water en zeezout. Kan sporen van weekdieren, schaaldieren en vis bevatten Gebruik: klaar voor gebruik. In soep, salade, ei- en pastagerechten, bij vis en vlees. Na openen afgesloten en gekoeld bewaren en binnen 2 ...
Porto-Muiños
Zeeduivel lever heeft een zachte textuur en een olieachtige zeesmaak. De olie is koraalkleurig. Het wordt beschouwd als een delicatesse in Frankrijk en Japan. Rijk aan omega 3 Ingrediënten: Zeeduivel lever (Lophius piscatorius) , water en zeezout. Kan sporen van weekdieren en schaaldieren bevatten Gebruik: klaar voor gebruik. Als garnering of bi...
Porto-Muiños
Ingrediënten: Mosselen* (Mytilus galloprovincialis - 55%), extra virin olijfolie*, wakame* (Undaria pinnatifida -13%), ciderazijn*, knoflook*, balsamico azijn*en zeezout. Kan sporen van schaaldieren en vis bevatten Gebruik: klaar voor gebruik. Als aperitief, warm of koud. Bij vis en zeevruchten, aardappel-, rijst en pasta gerechten. Na openen af...
Porto-Muiños
Mosselen geteeld aan vlotten in Galicische (Spanje) estuaria met de nerf van wakame. Biologisch gecertificeerd. De vlotten zijn houten constructies met hangende touwen die worden gebruikt voor mosselkweek. In Galicië dateert de oorsprong van deze duurzame methode terug tot het midden van de 20e eeuw. Vlotten vertegenwoordigen een kenmerk van het kustlan...
Porto-Muiños
Ingrediënten : gekweekte paddenstoelen (Pleurotos ostraetus, Agricus bisporus,Lentinula edodes) extra virgin olijfolie, ui, zonnebloemolie, SOJA saus (water, SOJA, TARWE, en zout), knoflook, gember, SESAM en kruiden Bevat SULFIETEN Bewaar bij kamertemperatuur. Herkomst: Spanje op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in koelkast maxim...
Porto-Muiños
Een innovatief concept voor kant-en-klare blikvoeding. Tapa van mosselen in pittige bravasaus met royal kombu zeewier. Een nieuwe lijn en een innovatief concept in blikvoer (kant-en-klaar als tapa). Geen voorbereiding nodig. Als aperitief, op kamertemperatuur of warm Pairing: manzanillawijn, fijne of jonge mousserende wijn, frisse en lichte bieren. I...
Porto-Muiños
Tapa van witlof met walnoten en wakame-stengel. Een innovatief concept voor kant-en-klare voeding in blik. Een tapa om van te genieten. Nutritional Values AVERAGE VALUES PER 100 G OF PRODUCT Energy value 939kJ / 228kcal Fat 22 g Saturated fat 2,5 g Carbhidrates 4,0 g Sugared 0 g Fiber 2,6 g Protein 2,1 g Salt 0,23 g ...
Porto-Muiños
Tapa van mosselen in pittige bravasaus met royal kombu zeewier. Een nieuwe lijn en een innovatief concept in blikvoer (kant-en-klaar als tapa). Geen voorbereiding nodig. Als aperitief, op kamertemperatuur of warm Pairing: Rode vermout, royale Amontillado- of Oloroso-wijnen, getoaste bieren, jonge en fruitige wijnen van koolzuurhoudende maceratie Ingr...
Porto-Muiños
Authentieke zee-egelkuit van de Galicische kust (Spanje) met zeewier, in blik. De zee-egel is een schelpdier met een gladde consistentie, oranje kleur, intense smaak en rijk aan eiwitten. Ingrediënten: Wakame (Undaria pinnatifida - 65%), zee-egel kuit (Paracentrotus lividus - 20%), water en zeezout Kan sporen van weekdieren, schaaldieren en vis bevat...
Porto-Muiños
Een innovatief concept voor kant-en-klare blikvoeding. Tapa van mosselen in pittige bravasaus met royal kombu zeewier. Een nieuwe lijn en een innovatief concept in blikvoer (kant-en-klaar als tapa). Geen voorbereiding nodig. Als aperitief, op kamertemperatuur of warm Pairing: witte wijn gerijpt op vaten, witte vermouth, toasted en intense bieren Ingr...
Salterra
Ingredienten: Natuurazijn*, zeeaster (2%). *biologisch Herkomst: De zeeaster is afkomstig van de kwelders bij de Waddenzee. NIEUW!! Azijn met zeeaster BIO 250 ml Het is een ambachtelijk bereide biologische azijn met zeeaster. Zeeaster is een zeegroente en geen zeewier en kan in kleur teruglopen, dit heeft echter geen invloed op de smaak. Smaak...
Seamore Wraps, nu met nutri-score A! Bestel er 1 en krijg er automatisch 1 gratis. Ingrediënten: TARWEmeel, water, zeewier (Himanthalia elongata), 5%*, rijsmiddel (E450c, E500), zout, emulgatoren (E471, E450), bevochtigingsmiddel (E422), stabilisator (E412), zuurteregelaar (E296), conserveermiddelen (E282, E202), kleurstof (E141). *biologisch Herkom...
Breizh Import
Ingrediënten: 100% zeezout. Herkomst: Frankrijk Wist u dat Fleur de sel minder zout is dan fijn keukenzout of gros sel en sommige mensen zelfs de mineralen uit zee proeven. Maar het gaat bij fleur de sel boven alles om de knapperige textuur. Krokant van buiten maar smeltend op de tong, waardoor de zoutbloem zijn smaak geleidelijk af...
Breizh Import
Ingrediënten: 100% zeezout. Herkomst: Frankrijk Wist u dat Fleur de sel minder zout is dan fijn keukenzout of gros sel en sommige mensen zelfs de mineralen uit zee proeven. Maar het gaat bij fleur de sel boven alles om de knapperige textuur. Krokant van buiten maar smeltend op de tong, waardoor de zoutbloem zijn smaak geleidelijk afge...
Seamore
Ingrediënt: Gedroogd biologisch zeewier Dulse (Palmaria palmata) Herkomst: Het zeewier is afkomstig uit Spanje en is met de hand geplukt! Wist je dat dulse heel veel eiwitten bevat en daardoor bij uitstek geschikt is als vleesvervanger. Wanneer je dulse, kort, bakt/frituurt in de hete olie wordt de rokerige smaak versterkt en is het alsof je baco...
Porto-Muiños
Ingrediënten: Zeewier* (wakame/Undaria pinnatifida, zeespaghetti/Himanthalia elongata, zeesla/Ulva spp.), water, ui*, extra vergine olijfolie*, zonnebloemolie*, ciderazijn*, wijnazijn*, knoflook*, zout, oregano*, peterselie*en specerijen*. *Ingrediënten van biologische oorsprong. Herkomst: Biologische Chimichurri zeewier salsa is een saus...
Porto-Muiños
THT 12-2025 Ingrediënten: Rooibos*(85%), valeriaankruid*, sinaasappelschil*, blaaswier zeewier* (Fucus vesiculosus 3%), en oranjebloesem* (1%). *Van biologische oorsprong. Herkomst: Het zeewier in deze rooibos thee is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie In de (Golf van Biskaje en Portugese wateren). D...
Porto-Muiños
THT 12-2025 Ingrediënten: rooibos* (89%), kombu zeewier* (Laminaria ochroleuca, 10%), rozenblaadjes* en natuurlijk citroen en vanille aroma. Herkomst: Spanje Smaak: Een ontspannende mix van rooibos met een vleugje bloemen aroma. Je ruikt de zee, maar je proeft de thee! Gebruik: Breng water aan de kook en laat het vervolgens 1 minuut afkoelen....
Porto-Muiños
THT 12-2025 Ingrediënten: Zwarte thee* (54%), groene thee* (33%), nori zeewier* (10%) (Porphyra spp), sinaasappelschil* en natuurlijke sinaasappelaroma's. *Biologisch Herkomst: Het zeewier in de thee is geteeld in het Noordwesten van de Pacific oceaan. Gebruik: Breng water aan de kook en laat het vervolgens 1 minuut afkoelen. Voeg een theelepel th...
Porto-Muiños
THT 12-2025 Ingrediënten: Rooibos* ( 65%), groene thee* (22%), zeewier* (10%): wakame zeewier (Undaria pinnatifida), kombu zeewier (Laminaria ochroleuca), nori zeewier (Porphyra spp.), sinaasappelbloesem* en abrikozenaroma. *biologisch Herkomst: Het Atlantishe zeewier in deze thee is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan d...
Porto-Muiños
Ingredienten: Carnaroli rijst (90%), gedroogde zeewieren (4%) vis bouillon (zout, maltodextrine, smaakversterker -mononatriumglutamaat, dinatriuminosinaat-, vis poeder, vis extract, tarwe zetmeel, tarwe bloem, lactose , plantaardig eiwitextract, gistextract, ontvet soja meel, olijfolie, tomaat, ui, specerijen aroma's ( schaaldieren ) en sesam...
Porto-Muiños
THT 12-2025 Ingrediënten: Groene thee* (83%), wakame zeewier* (Undaria pinnatifida, 10%), citroenschil*, citroen- en bergamot aroma. *biologisch Herkomst: Het Atlantische zeewier in deze groene thee is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Golf van Biskaje en Portugese wateren) Wistje dat Groene thee ...
Porto-Muiños
Ingredienten: Carnaroli rijst (91%), wakame zeewier (Undaria pinnatifida) (4%), vis bouillon (zout, maltodextrine, smaakversterker -mononatriumglutamaat, dinatriuminosinaat-, vis poeder, vis extract, tarwe zetmeel, tarwe bloem, lactose , plantaardig eiwitextract, gistextract, ontvet soja meel, olijfolie, tomaat, ui, specerijen aroma's ( schaald...
Salterra
Ingrediënten: Water, mosterdzaad* , azijn*, 10% zeewier* (wakame / Undaria pinnatifida), zeezout *van biologische oorsprong. Herkomst: Nederland Smaak: Het is een ambachtelijk bereide biologische mosterd met een zuurtje en een zilte ondertoon van zeewier. Gebrui k: De fijne structuur leent zich uitstekend voor het verwerken van de mosterd in ...
Ingrediënten: Quinoa wit* 46%, quinoa rood* 26%, quinoa zwart* 26%, kelp* (kombu) 2% van biologische oorsprong. Herkomst: Quinoa kent zijn oorsprong in het Andes gebied in Zuid-Amerika . In Bolivia en Peru wordt relatief veel verbouwd. Wat is quinoa? (uitgesproken als kien-wah). Quinoa is een oud gewas/plant met rode of oranje pluimen. ...
Klepper & Klepper
Ingredienten: suiker, glucosestroop, gemodificeerd zetmeel (aardappel), melasse, zoethoutwortelextract, zeezout, salmiakzout, zeewier, zout, plantaardig koolstof, aroma’s, plantaardige olie (kokos), ewier, zout, kleurstof (plantaardig , plantaardige olie (kokos), glansmiddel (carnaubawas). Herkomst: Nederland Zeewier in drop: Bij de tot...
Kleinste Soep Fabriek
Ingrediënten: Water, 28% champignon*, wortel*, ui*, zout, olijfolie*, gistextract*, korianderzaad*, zwarte peper*, laurier*, tijm*, piment*, geelwortel*, kombu*. * van biologische herkomst. Herkomst: Nederland Smaak: krachtig en kruidig is deze van Kombu getrokken bouillon met zeewier. Door de ambachtelijke bereiding ontstaan natuurlijk...
Salterra
LET OP: -op veler verzoek- NU IN GROTERE POT (300 ml) Ingrediënten: Zonnebloemolie*, eigeel*, 7,5% zeewier (wakame/Undaria pinnatifida)*, azijn*, MOSTERD*(water, azijn*, MOSTERDZAAD*, zout, kurkuma*), TARWE glucosestroop*, bindmiddel (Xantaangom)*, zout. Herkomst: Nederland NIEUW!! Mayonaise met wakame BIO 300 ml Het is een ambachtelijk bereide...
DeliZee
Maak kennis met al onze heerlijke snacks in het DeliZee Zeewier Snackpakket! Ook verkrijgbaar in originele geschenkdoos, leuk om te geven, nog leuker op te krijgen! Klik hier. Kan bevatten: SESAM, TARWE, GLUTEN Inhoud: 1x Seamore Seaweed chips Original 1x Seamore Seaweed chips Surfin' Spicy sushi 1x Sea Crunchy Zeewier Snacks Olijf Olie 1x Sea ...
Porto-Muiños
Ingrediënten: zeewier* (53%: zeespaghetti, wakame, zeesla), extra vierge olijfolie*, augurk*, zonnebloemolie*, ui*, kappertjes*, water, zeezout en specerijen* * = van biologische oorsprong Herkomst: Het zeewier in de spread is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Golf van Biskaje en Portuge...
Porto-Muiños
Ingrediënten: zeewier* (53%: zeespaghetti, wakame, zeesla), extra vierge olijfolie*, augurk*, zonnebloemolie*, ui*, kappertjes*, zwarte olijven*, water, zeezout en specerijen* * = van biologische oorsprong Herkomst: het zeewier in de spread is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Golf van Bi...
Porto-Muiños
Ingrediënten: zeewier* (53%: zeespaghetti, wakame, zeesla), extra vierge olijfolie*, augurk*, zonnebloemolie*, ui*, kappertjes*, water, zeezout, curry* (bevat mosterd) en specerijen* * = van biologische oorsprong Herkomst: Het zeewier in de spread is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Gol...
Salterra
Keltisch zeezout met zee-eik zeewier optraditionele wijze gerookt, zonder aroma. Te gebruiken om je gerechten een zilte rooksmaak te geven. Ingrediënten: Bretons zeezout, zeewier (2% zee-eik / fucus ) Kan sporen van VIS, WEEK- en SCHAALDIEREN bevatten. Meer informatie over zilte groenten, zeewier en zilte landbouw vind je op w...
Porto-Muiños
Wat is het? Biologische fusilli pasta gemaakt van kikkererwtenmeel en nori zeewier. Vegan en glutenvrij. Het zeewier in de pasta zorgt niet alleen voor extra smaak maar ook voor een gezondheidsboost. Rijk aan nutriënten: Bron van vezels, rijk aan eiwitten en jodium, bron van magnesium, ijzer en zink. Gebruiksaanwijzing: ...
Porto-Muiños
Wat is het? Biologische fusilli pasta gemaakt van erwtenmeel en wakame zeewier. Vegan en glutenvrij. Het zeewier in de pasta zorgt niet alleen voor extra smaak maar ook voor een gezondheidsboost. Rijk aan nutriënten: Bron van vezels, rijk aan eiwitten en jodium, bron van magnesium, ijzer en zink. Gebruiksaanwijzing: Koo...
Porto-Muiños
Wat is het? Biologische fusilli pasta gemaakt van rode linzenmeel en zeesla zeewier. Vegan en glutenvrij. Het zeewier in de pasta zorgt niet alleen voor extra smaak maar ook voor een gezondheidsboost. Rijk aan nutriënten: Bron van vezels, rijk aan eiwit, ijzer en jodium, bron van magnesium en zink Gebruiksaanwijzing: Koo...
Salterra
Te gebruiken als dressing of in een vinaigrette, bijvoorbeeld samen met Salterra azijn met zeeaster , over de salade en als dip met bijvoorbeeld stokbrood. Ingrediënten: Zonnebloemolie, 3% zeegroenten: zeesla (Ulva lactuca), zee-eik (Fucus serratus), zeekraal (salicornia) Meer informatie over zilte groenten, zeewier en zilte landbouw v...