opc_loader

Menu

Japanse zeewiersalade BIO 160 g

Artikelnr: 1682

Salade van drie zeewieren  (wakame, kombu en zeespaghetti), aangemaakt met olie en sojasaus.

7,95 6,95
U bespaart: 13%
  •  Grootste assortiment Europees zeewier
  • ​ Biologisch gecertificeerd
  • ​ Gratis verzending vanaf 35,- in NL
  • ​ Levering in de hele EU
EAN
8436565964587

Salade van drie zeewieren  (wakame, kombu en zeespaghetti), aangemaakt met olie en sojasaus en in een glazen pot. Galicisch (Spaans) zeewier met een Japanse touch. Nettogewicht 160 g. 

Ingrediënten: Zeewier* 65% (Zeespaghetti, wakame, kombu), extra virgin 
olijfolie*, zonnebloemolie*, SOJA saus* (water, SOJA*, TARWE*, zeezout en kohi), SESAM en zeezout.*uit biologische productie.
Het zeewier kan sporen van week-, schaaldieren en vis en kleine natuurlijke materialen uit zee bevatten. 

Gebruik: Klaar voor gebruik. Bij pasta, aardappelen, rijst ei-, vlees- en visgerechten. Aanbevolen dagdosering: max. 50 g. 

Bewaar bij kamertemperatuur op een donkere  en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in koelkast maximaal 5 dagen. Consumeer vóór de ‘ten minste houdbaar 
tot’ datum die op de verpakking staat. 

3 gram product bevat 150 mcg jodium

 
Gemiddelde voedingswaarde per 100g product
Energie
842 kJ / 204 kcal
Vet
20 g
Verzadigd vet
2,7 g
Koolhydraten
2,2 g
Suikers
0 g
Vezels
3,7 g
Proteïne
2,2 g
Zout
2,0 g
Jodium
4435 µg (2957% RI*)
 
 
 
Japanse zeewiersalade BIO 160 g heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Japanse zeewiersalade BIO 160 g
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Japanse zeewiersalade BIO 160 g

Laatst bekeken items