Wat is het?
Biologische fusilli pasta gemaakt van rode linzenmeel en zeesla zeewier. Vegan en glutenvrij.
Het zeewier in de pasta zorgt niet alleen voor extra smaak maar ook voor een gezondheidsboost.
Rijk aan nutriënten: Bron van vezels, rijk aan eiwit, ijzer en jodium, bron van magnesium en zink
Gebruiksaanwijzing:
Kook 4-5 min. in water (optioneel: met een snufje zout), water afgieten en verwerken in gerecht.
Ingrediënten:
Rode linzenmeel* (89%), gedroogd zeesla zeewier* (Ulva lactuca).
* = van biologische oorsprong
Allergenen:
Kan sporen bevatten van vis, week- en schaaldieren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g:
Energie - 1383 kJ / 327 Kcal
Vetten - 1,9 g
waarvan verzadigd - 0,8 g
Koolhydraten - 51 g
waarvan verzadigd - 1,3 g
Vezels - 5,3 g
Eiwit - 24 g
Zout - 0,1 g