Ingrediënten: Zeespaghetti zeewier* (Himanthalia elongata – ), zonnebloemolie*, ciderazijn*, knoflookscheuten*, water en zeezout. *Van biologische oorsprong.
Herkomst: Zeespaghetti zeewier uit de Galicische Zee, rijk en gezond, met heerlijke malse knoflook.
Gebruik: Met knoflook maak je alles lekker, hoor ik je denken. En dat klopt. Maar met de zeespaghetti is het een echte delicatesse. Hij is klaar voor gebruik. Vereist geen voorafgaande voorbereiding om te worden geconsumeerd. Voeg het toe aan je pastasalades, aardappelen met groenten, roerei, gebruik het als garnering voor vis of vlees. Het kan ook worden gebruikt met salades, pasta's, rijst. Ook om roerei, canapés en hapjes mee te maken.
Recept: Zeespaghetti Deze zachte variant leent zich uitstekend om een bedje van maken voor je visje of je geitenkaasje en hem dan serveren als voorgerecht met een klein beetje honing en walnoten. Of mengen met onze verse Salterra eipasta met algen of door een roomkaasje voor op een toastje. Hij is klaar voor gebruik. Eenvoudig, simpel en heel er lekker.
Aanbevolen dosering: maximaal 50 g per dag.
AANVULLENDE INFORMATIE / ALLERGENEN
Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in koelkast maximaal 5 dagen. Consumeer vóór de ‘ten minste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.
Het zeewier kan sporen van week-, schaaldieren en vis en kleine natuurlijke materialen uit zee bevatten.
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 gram |
Energie | 817 Kcal / 198 KJ |
Vetten waarvan verzadigde vetzuren | 20 g 2,2 g |
Koolhydraten waarvan suikers | 2,2 g 0 g |
Vezels | 3,8 g |
Eiwitten | 1,4 g |
Zout | 0,24 g |