Iedereen die door een koolhydraatarm dieet geen pasta of noedels wil eten, kan met deze noedels uit kelp eindelijk genieten van heerlijke pasta-achtige gerechten zonder koolhydraten, vet suiker en gluten.
Aan de noedels zijn bovendien belangrijke mineralen zoals calcium, kalium, koper, mangaan, zink en ijzer toegevoegd, om de voedingswaarde te vergroten.
100% veganistisch. Zelfs het calciumlactaat bevat geen grondstoffen van dierlijke oorsprong.
Ingrediënten: water, natriumalginaat (geleermiddel), mineralenmengsel (dicalciumfosfaatanhydraat, ijzerpyrofosfaat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodaat), zout, calciumlactaat, aroma
Gebruik
Giet het water door een zeef uit de verpakking. Spoel de bnoedels kort af onder stromend water. Kook of braad het vlees/vis of groenten naar keuze en voeg saus toe. Voeg als laatste de noedels toe en verwarm ongeveer 2 minuten.
De noedels kunnen zowel rauw als gekookt gegeten worden. Neutraal van smaak en geur. Netto uitlek gewicht: 250 g
Voor een Oosters tintje hebben we ook noedels met kelp en kurkuma.
AANVULLENDE INFORMATIE / ALLERGENEN
Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘ten minste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE | PER 100 G |
Energie (kj / kcal) | 21 / 5 |
Vetten (g) | < 0,5 |
waarvan verzadigde vetzuren (g) | < 0,1 |
Koolhydraten (g) | < 0,5 |
waarvan suikers (g) | < 0,1 |
Zout (g) | 0,77 |
Mineralen per 100 g % Adequaat niveau van inname
Calcium 540 mg 68 %
Fosfor 290 mg 41 %
IJzer 10 mg 71 %
Zink 4,0 mg 40 %
Koper 5,0 mg 50 %
Mangaan 0,5 mg 25 %
Jodium 25 mcg 17 %