Bereid volgens de aanwijzingen en eet als voor- of hoofdgerecht. Lekker bij mosselen en kokkels.
Gebruik
Verhit in pan 15 g (2 eetlepels) olijfolie, voeg de inhoud van de zak toe en laat 15 seconden sudderen. Voeg 800 g water toe (bij voorkeur heet) en kook op middelhoog vuur gedurende 15-18 minuten. Roer om aanbakken te voorkomen en voeg indien nodig meer water toe. Laat 1 minuut rusten en serveer.
Rauwe weekdieren (mosselen, kokkels, kokkels, enz.) kunnen 3 minuten voor het koken van de rijst worden toegevoegd. U kunt ook schaaldieren (garnalen, rivierkreeften, garnalen, enz.) 2 minuten toevoegen, eerder gebakken, voordat u klaar bent met koken. Met wilde asperges en Parmezaanse kaas er aan toegevoegd, krijg je nieuwe gerechten met meer nuances.
Pairing: bier, jonge witte wijn, mouserende lichte wijn
Ingredienten: Carnaroli rijst (90%), gedroogde zeewieren (4%) visbouillon (zout, maltodextrine, smaakversterker -mononatriumglutamaat, dinatriuminosinaat-, vispoeder, visextract, tarwezetmeel, tarwebloem, lactose, plantaardig eiwitextract, gistextract, ontvet sojameel, olijfolie, tomaat, ui, specerijen aroma's (schaaldieren) en sesam
AANVULLENDE INFORMATIE / ALLERGENEN
Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘ten minste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat. Bevat gluten (tarwe), soja, ei, melk en selderij.
Het zeewier kan sporen van week-, schaaldieren en vis bevatten en kan kleine natuurlijke materialen uit zee bevatten. De witte kleur die kan verschijnen op het zeewier is afkomstig van het zout in het zeewier en zorgt voor een natuurlijke conservering.
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE | PER 100 G |
Energie (kj / kcal) | 1227 / 292 |
Vetten (g) | 1,4 |
waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,3 |
Koolhydraten (g) | 47 |
waarvan suikers (g) | 1,4 |
Vezels (g) | 26 |
Eiwitten (g) | 9,1 |
Zout (g) | 2,3 |