Wat is het?
Biologische fusilli pasta gemaakt van erwtenmeel en wakame zeewier. Vegan en glutenvrij.
Het zeewier in de pasta zorgt niet alleen voor extra smaak maar ook voor een gezondheidsboost.
Rijk aan nutriënten: Bron van vezels, rijk aan eiwitten en jodium, bron van magnesium, ijzer en zink.
Gebruiksaanwijzing:
Kook 6-7 min. in water (optioneel: met een snufje zout), water afgieten en verwerken in gerecht.
Ingrediënten:
Erwtenmeel* (89%), gedroogd wakame zeewier* (Undaria pinnatifida).
* = van biologische oorsprong
Allergenen:
Kan sporen bevatten van vis, week- en schaaldieren.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g:
Energie - 1341 kJ / 317 kcal
Vetten - 1,7 g
waarvan verzadigd - 0,5 g
Koolhydraten - 48 g
waarvan verzadigd - 2,4 g
Vezels - 7,3 g
Eiwit - 23 g
Zout - 0,32 g