opc_loader
Grootste assortiment Europees zeewier
Biologisch gecertificeerd
Gratis verzending in NL vanaf 35,- 
Levering in de hele EU

Garden Force vloeibare zeewier meststof BIO 1 liter

Artikelnr: 2906

Vloeibare biologische meststof met zeewier. Geschikt voor (fruit)bomen, bloemen, groenten, planten, struiken en gazons.

23,95 18,95 U bespaart: 21%
  • Grootste assortiment Europees zeewier
  • Biologisch gecertificeerd
  • Gratis verzending vanaf 35,- in NL
  • Levering in de hele EU

Ingredienten: Geconcentreerd zeewier extract 100% Biologisch

Herkomst: Donegal Ierland

Wist je dat  Garden Force zeewier meststof

- Rijk is aan voedingsstoffen
- Verhoogt de opbrengst en verbetert de kwaliteit van gewassen en bloemen
- Verbetert de opname van voedingsstoffen in planten
- Helpt bij het ontwikkelen van het wortelstelsel van planten
- Vermindert effecten van vorst, droogte en andere stressoren
- Bouwt weerstand op tegen plagen en plantenziekten

Gebruik: Garden Force zeewier meststof kan gebruikt worden voor:
Bodem drenken, bladvoeding, zaadkieming, hydrocultuur en andere bemestingsprocessen.

Gebruiksaanwijzingen: Goed schudden alvorens te verdunnen met water.
Maak klaar voor slechts één toepassing. Gebruik een sproeier of gieter.
Kan worden toegevoegd aan / of gemengd met andere producten.

Gebruiksfrequentie en toepassing:
- Aardappelen/aardbeien/tomaten: 1 keer per 2 weken | Voeg 30 ml toe aan 5 liter water
- Bloemen: Week zaden, bollen 12 uur voor het planten | Voeg 30 ml toe aan 5 liter water
- Sla / Brassica's: 1 keer per 3 weken | Voeg 30 ml toe aan 5 liter water
- Gras: 1 keer per 3 weken | 10 – 20 ml per m²

Uitzondering: Bij schimmelaantasting of droogte – 60 ml toevoegen aan 5 liter water.

Bewaren: Bewaar op een koele, droge plaats, vermijd overmatige hitte, vocht en langdurige blootstelling aan direct zonlicht.

Buiten bereik van kinderen houden.           

Voordelen van vloeibaar zeewier in de tuin

Garden Force is de biologische voeding die uw gazon en planten verdienen. Niet alle kunstmestvoeders zijn gelijk, maar Garden Force vloeibare zeewiermeststof overtreft de prestaties van uw traditionele dierlijke bemesting

De vloeibare zeewiermeststof is 100 procent biologisch en komt van een duurzame bron die kan worden geoogst zonder het milieu te beschadigen. Wat zit er in?  Garden Force, bevat volledige voeding voor groenten, fruit, bloemen, bomen, struiken en gazons. Vitaminen, mineralen, groeibevorderende enzymen en hormonen, micronutriënten en sporenelementen zoals magnesium, kalium, zink, ijzer en stikstof zitten in vloeibare zeewiermeststof, en zijn allemaal essentieel zijn voor een gezonde plantengroei.

In de ongerepte wateren van de Noord-Atlantische Oceaan wordt Ascophyllum Nodosum (knotswier) blootgesteld aan extreme weersomstandigheden en kan het zowel bij zeer hoge als bij temperaturen onder nul gedijen. Ascophyllum Nodosum heeft zich aangepast om in het intergetijdengebied te leven door zijn biochemische verbindingen te ontwikkelen om ernstige abiotische stress te overwinnen.

Verbetert de bodemstructuur Biologische tuinders kennen het belang van een goede bodemstructuur die de gezondheid en productie van planten bevordert. De grond moet vruchtbaar en los zijn, zodat planten voeding, zuurstof en vocht kunnen krijgen. Losse grond bevordert ook de groei van een gunstige biodiverse subcultuur onder plantenwortels die helpen de grond vruchtbaar te houden. Vloeibare zeewiermeststof verbetert de bodemvruchtbaarheid, helpt verdichting te voorkomen en bevordert het vasthouden van vocht terwijl de afvoer van overtollig water wordt verbeterd.

Meer toppen, langere productie Vloeibare zeewiermeststof helpt planten meer toppen te produceren wanneer het op aarde wordt aangebracht, net als de planten of bomen beginnen te ontluiken. Meer knoppen aan groenteplanten, vruchtbomen of planten betekent een verhoogde oogst. Plantproductie kan ook worden verlengd op planten die de hele zomer produceren wanneer Garden Force regelmatig wordt toegepast.

Verlengt de houdbaarheid Wanneer vloeibaar zeewier wordt gebruikt voordat voedsel of bloemen worden geoogst, wordt de houdbaarheid van de producten of snijbloemen verlengd. Het wordt aanbevolen om 10 dagen voor het oogsten van tuingroenten of fruit vloeibaar zeewier op aarde aan te brengen om ze langer houdbaar te maken. Dit is een ideaal gebruik voor een grote oogst die een paar dagen nodig heeft om te verwerken en te bewaren. Snijbloemen gaan langer mee als ze de dag voordat ze worden geoogst licht worden besproeid met vloeibaar zeewier.

Gebruik als wortelhormoon Vloeibaar zeewier kan worden gebruikt in plaats van poederachtige wortelhormonen voor planten. Vul een klein bakje met Garden Force en plaats de stek erin tot er een nieuw wortelgestel ontstaat. Door planten met blote wortel een nacht voor het planten in vloeibaar zeewier te laten weken, wordt ook de transplantatieschok verminderd en kan de plant sneller nieuwe wortels gaan vormen. Het vloeibare product versnelt ook het kiemproces van zaden. Week de zaden een nacht voor het planten voor een snellere ontkieming en een sterker wortelstelsel.

Veilig voor iedereen en alles Vloeibare zeewiermeststof is een 100 procent product dat veilig is voor alles en iedereen. Het is veilig te gebruiken in de buurt van kinderen en huisdieren, veilig voor alle bestuivers en veilig voor het milieu. Vers fruit en producten kunnen zonder zorgen van de plant worden geplukt en gegeten. Terwijl het vloeibare zeewier zijn weg vindt door de grond en in de dichtstbijzijnde waterbron, wordt het milieu niet geschaad.

Garden Force vloeibare zeewier meststof BIO 1 liter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Garden Force vloeibare zeewier meststof BIO 1 liter


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items