Ingredienten: 100% gedroogd zeewier* (Himanthalia elongata/zeespaghetti) *van biologische herkomst.
Herkomst: Ierland
Wist je dat de wild geoogste en gedroogde zeewier tagliatelle (zeespaghetti) rehydrateert waardoor 100 g overeenkomt met 500 gram verse zeegroenten. Dit kan worden gebruikt door pasta, groenten of iets daar tussen in. Het is niet alleen geweldig voor je smaakpapillen en gezondheid, maar ook voor de planeet.
Smaak: Ziltig
Gebruik: Kook 15-20 minuten (Al dente) in ruim water óf
Week 20-25 minuten in heet water (minder zeebries) óf
Week 45 minuten in koud water (raw).
Giet af en I Sea Pasta is gereed om te mengen in sauzen, soepen, salades, pasta's,omeletten, rijstgerechten, etc....
Algemeen: de aanbevolen dosering is ongeveer 5 gram zeewier per dag.
AANVULLENDE INFORMATIE / ALLERGENEN
Advies: Gebruik niet meer dan 5 a 10 gram I Sea Pasta per persoon per dag.
Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘tenminste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.
Het zeewier kan sporen van week-, schaaldieren en vis bevatten en kan kleine natuurlijke materialen uit zee bevatten. De witte kleur die kan verschijnen op het zeewier is afkomstig van het zout in het zeewier en zorgt voor een natuurlijke conservering.
Niet geschikt voor mensen met gluten bevattende granen-, schaaldieren-, vis of weekdieren allergie
VOEDINGSWAARDEN PER 100 gram |
Energie | 747 Kcal / 178 Kj |
Vetten
waarvan verzadigd | 2,7 g
0,7 g |
Koolhydraten
waarvan suikers | 28,5 g
0 g |
Vezels | 30,5 g |
Eiwitten | 10 g |
Zout | 9,1 g |