Ingredienten: 100% zeewier* (Undaria pinnatifida) *van biologische oorsprong
Herkomst: met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Golf van Biskaje en Portugese wateren)
Gebruik:
Wakame vlokken kunnen prima gebruikt worden om smaak te brengen aan vele gerechten: salade, vis, ei, soepen en sauzen (aan het eind van de bereiding toevoegen). Even 10 minuten weken in koud water levert een smakelijke basis voor een wakame salade.
Algemeen: de aanbevolen maximale dosering is ongeveer 5 gram gedroogd zeewier per dag.
AANVULLENDE INFORMATIE / ALLERGENEN
Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘tenminste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.
Het zeewier kan sporen van week-, schaaldieren en vis bevatten en kan kleine natuurlijke materialen uit zee bevatten. De witte kleur die kan verschijnen op het zeewier is afkomstig van het zout in het zeewier en zorgt voor een natuurlijke conservering.
VOEDINGSWAARDEN PER 100 gram |
Energie | 184 Kcal / 771 KJ |
Vetten waarvan verzadigd | 2,5 g 0,3 g |
Koolhydraten waarvan suikers | 5,7 g 0 g |
Vezels | 41 g |
Eiwitten | 14 g |
Zout | 13 g |