Ingrediënten: Wakame* zeewier (Undaria pinnatifida), water en zeezout. *Ingrediënten van biologische oorsprong.
Herkomst: Wakame zeewier uit de Galicische zee met alle smaak en rijkdom van het koude water van de Atlantische Oceaan.
Gebruik: Deze heerlijke zachte wakame is simpel te verwerken in visstoofschotels, salades, soepen, noedels, stoofschotels en roerei.Maar je kan hem ook gebruiken om er een tapanade van te maken omdat hij zich makkelijk laat blenderen. Hij is klaar voor gebruik. Vereist geen voorafgaande voorbereiding om te worden geconsumeerd. Zo simpel kan het zijn.
Algemeen: de aanbevolen dosering bij dagelijks gebruik is ongeveer 5 gram gedroogd (= ca 50 gram vers zeewier) zeewier per dag.
Recept: Zeewiertapenade ( vervang de dulse en zeesla door deze superlekkere wakame uit pot).
AANVULLENDE INFORMATIE / ALLERGENEN
Bewaar bij kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaren in een luchtdichte verpakking en consumeren vóór de houdbaarheidsdatum op de verpakking.
Het zeewier kan sporen bevatten van weekdieren, schaaldieren en vissen en kleine natuurlijke materialen uit de zee.
VOEDINGSWAARDEN PER 100 gram |
Energie | 51 Kcal / 12 KJ |
Vetten waarvan verzadigde vetzuren | 0 g 0 g |
Koolhydraten waarvan suikers | 0,6 g 0 g |
Vezels | 2,3 g |
Eiwitten | 1,2 g |
Zout | 1,2 g |