Ingredienten: Noedels gemaakt van bruinerijstmeel* en gierstmeel*, SOJA- zeewierpasta (miso* 94% [water, SOJA*, rijst*, zout] en wakame zeewier* 4%, wit SESAMZAAD*, chilipeper* 1%). *= biologisch
Ook verkrijgbaar in een naturel variant.
Smaak: Miso heeft een sterke hartig, zoute smaak. De umamiesmaak is afkomstig van het wakame zeewier. De pittige smaak is afkomstig van biologische chilipeper.
Beschrijving: De biologische Miso noodles soup original is een ode aan de heerlijke smaken uit de Aziatische keuken. Deze snelle en eenvoudige maaltijd is de perfecte manier om je smaakpapillen te verwennen.
Wist je dat? . Miso een traditioneel condiment is uit de Japanse keuken dat wordt vervaardigd door het fermenteren van sojabonen met zout en koji (de schimmel Aspergillus oryzae) en soms rijst, gerst, zeewier of andere ingrediënten.
Gebruik: Open het deksel half, voeg de sjabonenpasta toe met 350 ml kokend water, sluit het deksel en 5 minuten laten staan.
Bewaar: koel en droog
AANVULLENDE INFORMATIE / ALLERGENEN
Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘tenminste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.
Kan sporen van schaal, weekdieren en vis bevatten
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDEN PER 100 gram | |
Energie | 300 Kcal / 1251 Kj | |
Vetten
waarvan verzadigd | 3,8 g
0,27 g | |
Koolhydraten
waarvan suikers | 57 g
0 g | |
| |
Vezels | 3,3 g | | |
Eiwitten | 7,7 g | | |
Zout | 4,4 g | | |