Porto-Muiños
45 Artikelen
Porto-Muiños
Kombu zeewierpoeder in strooiflesje van 50 g. Een goed alternatief voor zout. Kombu heeft een laag natrium gehalte, maar wel veel andere “goede”zouten zoals calcium, kalium en magnesium, zodat de smaak lekker zout blijft. Lekkere en gezonde smaakmaker. Ingrediënten : gedroogd zeewier* (kombu/Laminaria Ochroleuca) *van biologische oorsprong. H...
Porto-Muiños
Salade van drie zeewieren (wakame, kombu en zeespaghetti), aangemaakt met olie en sojasaus en in een glazen pot. Galicisch (Spaans) zeewier met een Japanse touch. Nettogewicht 160 g. Ingrediënten : Zeewier* 65% (Zeespaghetti, wakame, kombu), extra virgin olijfolie*, zonnebloemolie*, SOJA saus* (water, SOJA*, TARWE*, zeezout en kohi), SESAM en zee...
Porto-Muiños
Salade met drie soorten zeewier (wakame, kombu en zeespaghetti) met olijfolie. Zeewier uit Galicië op smaak gebracht met een Japanse touch. Ingrediënten: Zeewier* 65% (Zeespaghetti, wakame, kombu), extra virgin olijf olie*, zonnebloemolie* en zeezout. *uit biologische productie. Het zeewier kan sporen van WEEK-, SCHAALDIEREN EN VIS en kleine natuurli...
Porto-Muiños
Zeeduivel lever heeft een zachte textuur en een olieachtige zeesmaak. De olie is koraalkleurig. Het wordt beschouwd als een delicatesse in Frankrijk en Japan. Rijk aan omega 3 Ingrediënten: Zeeduivel lever (Lophius piscatorius) , water en zeezout. Kan sporen van weekdieren en schaaldieren bevatten Gebruik: klaar voor gebruik. Als garnering of bi...
Porto-Muiños
Ingrediënten: Mosselen* (Mytilus galloprovincialis - 55%), extra virin olijfolie*, wakame* (Undaria pinnatifida -13%), ciderazijn*, knoflook*, balsamico azijn*en zeezout. Kan sporen van schaaldieren en vis bevatten Gebruik: klaar voor gebruik. Als aperitief, warm of koud. Bij vis en zeevruchten, aardappel-, rijst en pasta gerechten. Na openen af...
Porto-Muiños
Mosselen geteeld aan vlotten in Galicische (Spanje) estuaria met de nerf van wakame. Biologisch gecertificeerd. De vlotten zijn houten constructies met hangende touwen die worden gebruikt voor mosselkweek. In Galicië dateert de oorsprong van deze duurzame methode terug tot het midden van de 20e eeuw. Vlotten vertegenwoordigen een kenmerk van het kustlan...
Porto-Muiños
Ingrediënten : gekweekte paddenstoelen (Pleurotos ostraetus, Agricus bisporus,Lentinula edodes) extra virgin olijfolie, ui, zonnebloemolie, SOJA saus (water, SOJA, TARWE, en zout), knoflook, gember, SESAM en kruiden Bevat SULFIETEN Bewaar bij kamertemperatuur. Herkomst: Spanje op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in koelkast maxim...
Porto-Muiños
Een innovatief concept voor kant-en-klare blikvoeding. Tapa van mosselen in pittige bravasaus met royal kombu zeewier. Een nieuwe lijn en een innovatief concept in blikvoer (kant-en-klaar als tapa). Geen voorbereiding nodig. Als aperitief, op kamertemperatuur of warm Pairing: manzanillawijn, fijne of jonge mousserende wijn, frisse en lichte bieren. I...
Porto-Muiños
Tapa van witlof met walnoten en wakame-stengel. Een innovatief concept voor kant-en-klare voeding in blik. Een tapa om van te genieten. Nutritional Values AVERAGE VALUES PER 100 G OF PRODUCT Energy value 939kJ / 228kcal Fat 22 g Saturated fat 2,5 g Carbhidrates 4,0 g Sugared 0 g Fiber 2,6 g Protein 2,1 g Salt 0,23 g ...
Porto-Muiños
Tapa van mosselen in pittige bravasaus met royal kombu zeewier. Een nieuwe lijn en een innovatief concept in blikvoer (kant-en-klaar als tapa). Geen voorbereiding nodig. Als aperitief, op kamertemperatuur of warm Pairing: Rode vermout, royale Amontillado- of Oloroso-wijnen, getoaste bieren, jonge en fruitige wijnen van koolzuurhoudende maceratie Ingr...
Porto-Muiños
Authentieke zee-egelkuit van de Galicische kust (Spanje) met zeewier, in blik. De zee-egel is een schelpdier met een gladde consistentie, oranje kleur, intense smaak en rijk aan eiwitten. Ingrediënten: Wakame (Undaria pinnatifida - 65%), zee-egel kuit (Paracentrotus lividus - 20%), water en zeezout Kan sporen van weekdieren, schaaldieren en vis bevat...
Porto-Muiños
Een innovatief concept voor kant-en-klare blikvoeding. Tapa van mosselen in pittige bravasaus met royal kombu zeewier. Een nieuwe lijn en een innovatief concept in blikvoer (kant-en-klaar als tapa). Geen voorbereiding nodig. Als aperitief, op kamertemperatuur of warm Pairing: witte wijn gerijpt op vaten, witte vermouth, toasted en intense bieren Ingre...
Porto-Muiños
Zee-egels (zeeappels, zeeklitten; klasse Echinoidea) zijn stekelige, ongewervelde dieren die behoren tot het fylum stekelhuidigen (Echinodermata). Er zijn ongeveer 900 soorten. Zee-egels zijn meestal min of meer bolvormig, hartvormig of schijfvormig en hebben een onderstandige mond. Ze hebben een hard pantser dat meestal bedekt is met stekels. Het pa...
Porto-Muiños
Ingredienten : gedroogd zeewier* (kombu/Laminaria Ochroleuca) *van biologische oorsprong. Herkomst: Spanje Laminaria , dat ‘dun blad’ betekent in het Latijn, kent bijna 300 soorten, waaronder kombu. Deze zeewieren zijn olijfbruin van kleur en kunnen zeer verschillend zijn van structuur en aantal bladeren. Sommigen hebben een enkel, breed blad, and...
Porto-Muiños
Ingredienten: gedroogd zeewier* ( Palmaria palmate/dulse) Palmaria = Latijns voor handpalm) *van biologische oorsprong Herkomst: Zeewier met de hand geoogst in zijn natuurlijke omgeving aan de kust van West-Ierland. Dulse heeft een hand- of waaierachtige vorm. De diep rood/bruin/paars gekleurde, platte bladeren (ongeveer 30 cm lang) groeien direct...
Porto-Muiños
Ingredienten : gedroogd zeewier* (zeesla/Ulva Spp., nori/Porphyra yezoensis en wakame/Undaria Pinnatifida) *van biologische oorsprong. Herkomst : met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Golf van Biskaje en Portugese wateren). 3-Zeewierenmix is een mix van 3 soorten zeewier met verschillende kleuren en smaken...
Porto-Muiños
Ingrediënten: gedroogd zeewier* (Palmaria palmate/dulse) *van biologische oorsprong Herkomst: Met de hand geoogst zeewier in zijn natuurlijke omgeving aan de kust van West-Ierland en Bretagne Wist je dat dulse een geweldige bron van essentiële vitamines en mineralen zoals calcium, jodium, magnesium. Dat maakt dulse poeder bij u...
Porto-Muiños
Ingrediënten: 100% zeewier* (Wakame/Undaria pinnatifida) *van biologische oorsprong Herkomst : met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicië (Golf van Biskaje en Portugese wateren) Wakame heeft een olijfgroene tot bruine kleur, met een rubberachtig, lang, glad, enkelvoudig blad met golvende randen, die tot bijna ...
Porto-Muiños
Sea moss zeewier, ook wel carrageen of zeemos genoemd, is een makkelijk te gebruiken biologisch, veganistisch superfood en bindmiddel met 15 van de 18 essentiële mineralen die we als mens nodig hebben. Ook voor gel! Met een doosje Sea moss kun je makkelijk en voordelig ongeveer 300 ml gel maken. Ingrediënten: 100% gedroogd zeewier* (Sea moss/Ma...
Porto-Muiños
Ingredienten: Nori zeewier (Porphyra yezoensis) * *van biologische oorsprong Herkomst: Japan Nori sushi vellen, gedroogd en geroosterd Wist je dat chef koks het liefst nori vellen gebruiken waarbij het gewicht minstens 95% uit zeewier bestaat. De beste kwaliteit nori wordt bereikt wanneer er 280 g zeewier wordt gebruikt voor 100 volledig...
Porto-Muiños
Ingrediënten: Wakame* zeewier (Undaria pinnatifida), water en zeezout. *Ingrediënten van biologische oorsprong. Herkomst: Wakame zeewier uit de Galicische zee met alle smaak en rijkdom van het koude water van de Atlantische Oceaan. Gebruik: Deze heerlijke zachte wakame is simpel te verwerken in visstoofschotels, salades, soepen, no...
Porto-Muiños
Ingrediënten: Zeespaghetti zeewier* (Himanthalia elongata – ), zonnebloemolie*, ciderazijn*, knoflookscheuten*, water en zeezout. *Van biologische oorsprong. Herkomst: Zeespaghetti zeewier uit de Galicische Zee, rijk en gezond, met heerlijke malse knoflook. Gebruik: Met knoflook maak je alles lekker, hoor ik je denken. En dat klopt...
Porto-Muiños
Ingrediënten: Zeewier* (wakame/Undaria pinnatifida, zeespaghetti/Himanthalia elongata, zeesla/Ulva spp.), water, ui*, extra vergine olijfolie*, zonnebloemolie*, ciderazijn*, wijnazijn*, knoflook*, zout, oregano*, peterselie*en specerijen*. *Ingrediënten van biologische oorsprong. Herkomst: Biologische Chimichurri zeewier salsa is een saus...
Porto-Muiños
THT 12-2025 Ingrediënten: Rooibos*(85%), valeriaankruid*, sinaasappelschil*, blaaswier zeewier* (Fucus vesiculosus 3%), en oranjebloesem* (1%). *Van biologische oorsprong. Herkomst: Het zeewier in deze rooibos thee is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie In de (Golf van Biskaje en Portugese wateren). D...
Porto-Muiños
THT 12-2025 Ingrediënten: rooibos* (89%), kombu zeewier* (Laminaria ochroleuca, 10%), rozenblaadjes* en natuurlijk citroen en vanille aroma. Herkomst: Spanje Smaak: Een ontspannende mix van rooibos met een vleugje bloemen aroma. Je ruikt de zee, maar je proeft de thee! Gebruik: Breng water aan de kook en laat het vervolgens 1 minuut afkoelen....
Porto-Muiños
THT 12-2025 Ingrediënten: Zwarte thee* (54%), groene thee* (33%), nori zeewier* (10%) (Porphyra spp), sinaasappelschil* en natuurlijke sinaasappelaroma's. *Biologisch Herkomst: Het zeewier in de thee is geteeld in het Noordwesten van de Pacific oceaan. Gebruik: Breng water aan de kook en laat het vervolgens 1 minuut afkoelen. Voeg een theelepel th...
Porto-Muiños
THT 12-2025 Ingrediënten: Rooibos* ( 65%), groene thee* (22%), zeewier* (10%): wakame zeewier (Undaria pinnatifida), kombu zeewier (Laminaria ochroleuca), nori zeewier (Porphyra spp.), sinaasappelbloesem* en abrikozenaroma. *biologisch Herkomst: Het Atlantishe zeewier in deze thee is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan d...
Porto-Muiños
Ingredienten: Carnaroli rijst (90%), gedroogde zeewieren (4%) vis bouillon (zout, maltodextrine, smaakversterker -mononatriumglutamaat, dinatriuminosinaat-, vis poeder, vis extract, tarwe zetmeel, tarwe bloem, lactose , plantaardig eiwitextract, gistextract, ontvet soja meel, olijfolie, tomaat, ui, specerijen aroma's ( schaaldieren ) en sesam...
Porto-Muiños
Ingrediënten: Codium spp. van biologische oorsprong Herkomst: Codium zeewier is biologisch gecertificeerd en met de hand verzameld zeewier in de natuurlijke omgeving van het zeewier aan de kust van Galicië (Golf van Biskaje en Portugese wateren). Wist je dat Codium, in het Nederlands, ook wel viltwier wordt genoemd. Die Nederlands...
Porto-Muiños
THT 12-2025 Ingrediënten: Groene thee* (83%), wakame zeewier* (Undaria pinnatifida, 10%), citroenschil*, citroen- en bergamot aroma. *biologisch Herkomst: Het Atlantische zeewier in deze groene thee is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Golf van Biskaje en Portugese wateren) Wistje dat Groene thee ...
Porto-Muiños
Ingredienten: Carnaroli rijst (91%), wakame zeewier (Undaria pinnatifida) (4%), vis bouillon (zout, maltodextrine, smaakversterker -mononatriumglutamaat, dinatriuminosinaat-, vis poeder, vis extract, tarwe zetmeel, tarwe bloem, lactose , plantaardig eiwitextract, gistextract, ontvet soja meel, olijfolie, tomaat, ui, specerijen aroma's ( schaald...
Porto-Muiños
Ingredienten: gedroogd zeewier ( Porphyra spp Porphyra is het Griekse woord voor ‘paars ) *Van biologische oorsprong Herkomst: Zeewier geteeld in het Noordwesten van de Pacifische oceaan. De thallus (tak met bladeren) is bladvormig met rafelige, brede (tot 20 cm in doorsnede) maar dunne bladeren (slechts één cellaag dik). Deze variëren ...
Porto-Muiños
Koop er 1 voor jezelf en krijg er 1 gratis om weg te geven! Ingredienten: Agar-Agar (E-406) poeder. van biologische oorsprong. Herkomst: Zeewier met de hand geoogst in zijn natuurlijke omgeving in Spaanse wateren Wist je dat het woord agar-agar komt uit het Maleis en betekent gelei. Gebruik: Voor voedselgebruik als geleermiddel, verdikkin...
Porto-Muiños
Ingredienten: Ingrediënten: Agar-Agar* (E-406) poeder. *van biologische oorsprong Herkomst: Spanje Wist je dat het woord agar-agar komt uit het Maleis en betekent gelei. Gebruik: Voor voedselgebruik als geleermiddel, verdikkingsmiddel en stabilisator. Gelerend en stabiliserend in jam, gelei, sappen, compotes, taarten, vla, yoghurt,...
Porto-Muiños
Ingredienten: 100% zeewier* (Himanthalia elongata) *van biologische oorsprong Herkomst : met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Golf van Biskaje en Portugese wateren) Zeespaghetti of zeeboontjes (Himanthalia Elongata), ook wel riemwier wordt genoemd, bestaat uit twee à drie meter lange groenbruine s...
Porto-Muiños
Ingredienten: 100% zeewier* (Ulva lactuca) *van biologische oorsprong Herkomst : met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Golf van Biskaje en Portugese wateren) Zeesla. Ook al lijkt het er wel op, zeesla is geen familie van de gewone sla, maar dankt z ijn naam aan de grote groene bladeren. Zoals de naam...
Porto-Muiños
Ingrediënten: zeewier* (53%: zeespaghetti, wakame, zeesla), extra vierge olijfolie*, augurk*, zonnebloemolie*, ui*, kappertjes*, water, zeezout en specerijen* * = van biologische oorsprong Herkomst: Het zeewier in de spread is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Golf van Biskaje en Portuge...
Porto-Muiños
Ingrediënten: zeewier* (53%: zeespaghetti, wakame, zeesla), extra vierge olijfolie*, augurk*, zonnebloemolie*, ui*, kappertjes*, zwarte olijven*, water, zeezout en specerijen* * = van biologische oorsprong Herkomst: het zeewier in de spread is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Golf van Bi...
Porto-Muiños
Ingrediënten: zeewier* (53%: zeespaghetti, wakame, zeesla), extra vierge olijfolie*, augurk*, zonnebloemolie*, ui*, kappertjes*, water, zeezout, curry* (bevat mosterd) en specerijen* * = van biologische oorsprong Herkomst: Het zeewier in de spread is met de hand geoogst in de natuurlijke omgeving van het wier aan de kust van Galicie (Gol...
Porto-Muiños
Ingredienten : gedroogd zeewier* (kombu/Laminaria Ochroleuca) *van biologische oorsprong. Herkomst: Spanje Laminaria , dat ‘dun blad’ betekent in het Latijn, kent bijna 300 soorten, waaronder kombu. Deze zeewieren zijn olijfbruin van kleur en kunnen zeer verschillend zijn van structuur en aantal bladeren. Sommigen hebben een enkel, breed ...
Porto-Muiños
Ingrediënten: gedroogd sea moss* (Mastocarpus stellatus) *Van biologische oorsprong Herkomst: Sea moss wordt met de hand geoogst in zijn natuurlijke omgeving in het wild aan de kust van Galicië (Golf van Biskaje en Portugese Wateren). Sea moss heeft een sponzige structuur, met vertakte bladeren en een smalle gekrulde of gedraaide vorm. Sea moss is ...
Porto-Muiños
Wat is het? Biologische fusilli pasta gemaakt van kikkererwtenmeel en nori zeewier. Vegan en glutenvrij. Het zeewier in de pasta zorgt niet alleen voor extra smaak maar ook voor een gezondheidsboost. Rijk aan nutriënten: Bron van vezels, rijk aan eiwitten en jodium, bron van magnesium, ijzer en zink. Gebruiksaanwijzing: ...
Porto-Muiños
Wat is het? Biologische fusilli pasta gemaakt van erwtenmeel en wakame zeewier. Vegan en glutenvrij. Het zeewier in de pasta zorgt niet alleen voor extra smaak maar ook voor een gezondheidsboost. Rijk aan nutriënten: Bron van vezels, rijk aan eiwitten en jodium, bron van magnesium, ijzer en zink. Gebruiksaanwijzing: Koo...
Porto-Muiños
Wat is het? Biologische fusilli pasta gemaakt van rode linzenmeel en zeesla zeewier. Vegan en glutenvrij. Het zeewier in de pasta zorgt niet alleen voor extra smaak maar ook voor een gezondheidsboost. Rijk aan nutriënten: Bron van vezels, rijk aan eiwit, ijzer en jodium, bron van magnesium en zink Gebruiksaanwijzing: Koo...
Porto-Muiños
Ingrediënten: gedroogd sea moss* (Mastocarpus stellatus) *Van biologische oorsprong Herkomst: Sea moss wordt in het wild met de hand geoogst in zijn natuurlijke omgeving aan de kust van Galicië (Golf van Biskaje en Portugese Wateren). Sea moss heeft een sponzige structuur, met vertakte bladeren en een smalle gekrulde of gedraaide vorm. Sea moss is ...